1. mesto: Avto Bemobil
2. mesto: Tabor Tom – tech
3. mesto: Birca
Fair play: Jadran HK

Najboljši igralec: Nik Kovačič (Avto Bemobil)
Najboljši vratar: Simon Jerman (Birca)
Najboljši strelec: Luka Badžim (Moass)

 


Izjave:

Nik Kovačič (Avto Bemobil) – najboljši igralec: letošnja zimska liga je bila odlična. Razlog za to ni bila samo naša zmaga, ampak tudi ponovna vrnitev na igrišče, kjer je bilo dobro vzdušje z vzkliki navijačev. Kljub trenutni situaciji bi pohvalil odlično organizacijo, ki je pripomogla k dobremu počutju navijačev ter igralcev. Na koncu pa se bi zahvalil ekipi in strokovnemu štabu, ker brez njih tega ne bi dosegel.

 

Simon Jerman (Birca) – najboljši vratar: najprej se bi rad zahvalil soigralcem za osvojeno 3. mesto v zimski ligi. Glede na prikazane obrambe skozi celo ligo sem potihoma slutil, da bi lahko bil najboljši vratar lige, zato sem se na zadnjih tekmah še malo bolj potrudil. Seveda vse z namenom, da se kot ekipa uvrstimo med prva tri mesta.
Zahvalil bi se tudi organizatorju, kateri  da vse svoje moči v organizacijo lige, da liga poteka brez problemov.

 

Luka Badžim (Moass) – najboljši strelec: letošnja izvedba lige je bila na visokem nivoju. Vsaka tekma je bila izredno zanimiva in zahtevna. Zadovoljen sem z svojim strelskim izkupičkom, a malo manj z uvrstitvijo svoje ekipe. Naslednje leto se zagotovo vrnemo z željo po naslovu prvaka. Ob tej priložnosti bi rad čestital ekipi Bemobila za končno zmago.

 

Brane Puac Avto Bemobil) – kapetan ekipe: (zahvaljujem se organizatorju ter vsem udeležencem ZLMN za korektno tekmovanje. Ekipe so bile približno enakih kvalitet. Boj za naslov prvaka je bil negotov do zadnje sekunde tekmovanja. Čestitke mojim soigralcem, trenerjem in vedno naj zmaga najboljši.